hijab xD

assalamualaikum, da lme sye x bg salam=)
so hari ni nk ckap bhse mlayu la plak. klau ckp bhse inggris mcm x kne lah kn..ok hari ni sy nk ckp psl berhijab, ataupon brtudong..jd mcm yang awk awk awk dan awk tngok skrg ni, mcm style tudong yg boleh kite tngok, ad yg pggel tudong sarong, tudong bawal, selendang yuna and so on..jd, mcm yg korg korg korg and korg tahu, brtudong tu sesuatu yg wjeb bg muslimah, jd dengan mcm2 style tudong yg kite ad skrang ni, x d mslah untok seorg wnita brgye dngn hijab ikot cre msing2..


skrg ni yg x brtudong sllu kte, alamak, leceh do pkai2 tudong nie, klau aku pki tudong x d la nmpk cm angelina jolie..well guys, yuna and hana tajima pon brtudong jugk, ad gak rupe cm demi lovato..cun ape? lawa sial kot wa tengok..meh sini sye sharing caring nga korg style2 dorg brtudong, klau x pcye lawa, tngok2..
ade rupe cm justin bieber ape kn??
mcm angelina jolie ape kn?? 

ok so sye nk share 1 lg bnde,,nie cre2 hana tajima berhijab, sngt2 lah lawaa, klu nk tiru pon ok gak, senang jer, ok so chill!        



No comments:

Post a Comment