wattafoodd??

ok so hai kakak abg2 dan ape2 lah, so today im gonna speak malay, for the non malaysian viewers, ermm try to read next time, hehe so today aku nk ckp psl bieber haters, sori lah sbb aku dh penh post bnde nie before, tp aku trpkse post skli lgi, ei, aku pantg btol klo ckp psl pembenci justin bieber , ih, aku x pham btol lah budk2 yg mcm ni, kakak and abg2 atau mukin juge adik2 yg amatlh disayangi, nk tnye lah, npe bnci die?? die seorg llki yg bleh dijdkn idola, atau ape2 lah. rmi yg ckp die gay, adoyai, aku cukop2 lah x phammmm..cube bukk mte, bukk tlinge dn bukk pintu hati, korg x nmpk ker? die kpel ngan prompuan, bukn dngn llki, selena gomez? llki ke?? betina lah wehh. ei, x pham btol aku, n 1 lgi, klo nk kutok jb, tolh kutok blkg2, jngn kutok depn2 aku, nk je aku bg mkn short gun..


tu je kish justin bieber aku hri ni, so aku nk smbong dngn cite, so td pgi, aku ad training debat, best! sir firdaus bnyk no cite die, tu yg best, den temn dyah gi bli selendang, suke nor kau dpt g shopping yer?? so petg tu plak, g dating ngan my two sweetie, azham and anati, mcm2 lah korg ni, azham bwk i phone 4, say uuuuuuuuuuuuuuu, dahsyat, kitorg lri dr anjing, ei suke tol aku, azham mintk nk jmpe lgi lak pgi esok, so tngok lah dlu azham yer..

No comments:

Post a Comment