fuckin hate

assalamualaikum, first of all, im soory becs this post is just untk aku lpaskn perasaan aku yg mkin mmbnci.--->

kau bleh buat mcm nie smte2 sbb aku ckp psl awek kau, kau pnye mrah sbb tu jer?? dude, dah gle ke?? godd, x sngke aku, trok doe kau nie, ok fine, ni last time aku bgtau kau, srius kau trok, and aku x kn pernah kcau kau, and kau jngn sesekali tgor aku lgi, aku cume ad 1 bnde nk ckp, n nie khas untok kau---------------->

No comments:

Post a Comment