farewell

done with my jalan2 kat blog orang, haha terok nor ayat..now nk crite psal farewell aku haritu, waktu kt skolah, aku blnje dorg mkn kfc, and bla bla bla ape sume tu, petang tu kitorg maen dngn air and dayah pnye glitter, kitorh terkinje kinje cm berok kt taman tu, bleng2 glitter,, at last aku kne serang ngan atiq, die bleng hbes air 1 btol tu kt aku, im in wet lah waktu tu,..siot kau atiq, haha

esok nye tu, eh bukn esok nye, 2 hari lpas tu, buat farewell ngan my lovely besties,hottie dn sekutu kutu dengan nye lah, anati, dayah and azham..kitorg wat kt mcD, azham bg aku buku first step 2 forever die,, even buku tu dh rosak siket, tp lawa lgi, anati blnje aku pencil box yg comel haha, dayah bg aku bju justin bieber, and aku ad lgi hadiah dri budk2 balqis, tu pon bukn semua, ad lgi yg dayah akan post, haha..and kitorg suro ustzaki dtg mcD jmpe kitorg, aku happy sangt, OMG! kacak nyeee



so skrg ni aku stay kt kuantan dah, bye bangi, gonna miss u, feel wierd at my new house, i have decorated my room to become a bieber hall, haha i guess so, anyway, bye balqis sri ayesha, i love u guys and gonna miss u, bye bye my bestfriends, THE LOL'S..love yah! haha nurul anati, nur hudayah, azham malek, see u guys bile2..<3

No comments:

Post a Comment